Tennis Vereniging Denekamp

Zeer geslaagd jeugdweekend

Home » Laatste foto’s » Zeer geslaagd jeugdweekend

Zeer geslaagd jeugdweekend

4 september 2022

Op 3 en 4 september organiseerde de jeugdcommissie van de Tennis Vereniging Denekamp onder leiding van Femke Rikkink en Anouk Bulter een wel zeer geslaagd weekend voor de jeugd op het tennispark van de vereniging.
De weersvoorspellingen waren gunstig, dus er stond niets in de weg voor een leuke middag, avond, nacht  en ochtend.

Zaterdagmiddag om 14:30 uur werd de jeugd ontvangen voor het ouder-kind toernooi. Bij dit 1e onderdeel kwamen ook de ouder(s) flink aan de bak.

Na het ouder-kind toernooi was het tijd voor een BBQ. Onder leiding van ‘Grillmeister’ Mark Bulter werd gretig gebruik gemaakt van de worstjes, hamburgers en speklappen met bijbehorende ingrediënten. 

Vervolgens was er spelletjescircuit voor de jeugdleden uitgezet met o.a. Ballen gooien, spijkerbroek hangen en een skippybalrace.
Na wat al een leuke dag was werd er ’s avonds vrolijk doorgegaan. Als klap op de vuurpijl was er nog een bingo en karaoke!

Na een ietwat ‘onrustige’ nacht werd ‘s morgens begonnen met de warming-up….. een rondje om de vijver, waarna een ontbijttraining werd verzorgd door de jeugdtrainers van TVD.
De kinderen waren allemaal erg  enthousiast en hebben erg genoten van dit goed georganiseerde kamp. Een compliment voor de jeugdcommissie (en helpende ouders) is dan ook zeker op zijn plaats.

Pimpen tennismuur

Een zeer geslaagd onderdeel  van het jeugdweekend was het pimpen van de tennismuur in de oefenkooi. Kunstenares Kim Grote Punt zorgde zaterdag voor de grove opzet en de finishing touch op zondag. Tussendoor mocht de jeugd haar creativiteit er op loslaten.

Zoals uit bijgaande foto blijkt is de muur super mooi geworden.

Voor meer foto’s van het jeugdweekend klik je op deze link.