Tennis Vereniging Denekamp

WTC Feestelijk afgesloten

Home » Laatste nieuws » WTC Feestelijk afgesloten

WTC Feestelijk afgesloten

25 maart 2018

Afgelopen donderdag is de Winter Tennis Competie 2017/2018 op een feestelijke wijze afgesloten. Ruim 300 sporters verdeeld over 14 dames- en 37 herenteams speelden 7 of 8 wedstrijden waarvoor ruim 250 wedstrijden werden gepland door de organisatie. Helaas moesten ruim 50 wedstrijden ivm. weersomstandigheden worden afgelast.

Op deze laatste competitieavond werden nog 3 wedstrijden gespeeld. Door een overwinning van Come Back op Z.O.T. in de dames poule B werd het op de 1e plaats staande Senstionell op het laatste moment voorbijgestreefd. Nr. 1 bij de heren in poule B de Gevoelige Snaar won met duidelijke cijfers hun duel met nr. 2 TeVoKo 1 en stelden zo hun kampioenschap zeker.
Voor de volledige uitslagen klik je HIER.

Na het uitreiken van de kampioenschalen was er nog een speciaal woord van dank voor Bianca. Zij was het die de sporters gedurende de hele winter verzorgde met een hapje en drankje na de wedstrijden. Van Henny Groot Zwafink mocht zij een grote bos bloemen in ontvangst nemen. Henny werd samen met Henny Kattenpoel ook nog even in het zonnetje gezet. Beiden zijn sinds de oprichting 12 jaar geleden bij de organisatie betrokken. Van de manager ontvingen zij een dinnerbon als dank voor hun werkzaamheden.