Tennis Vereniging Denekamp

Winter competitie

Home » Winter competitie

Winter competitie

Welkom op de pagina van de Winter Tennis Competitie 2020 – 2021

De Winter Tennis Competitie is een uniek gebeuren voor de TVD.
Nergens in Nederland treffen we iets dergelijks aan en zeker niet met zo’n deelname.

De organisatie rekent op deelname van zoveel mogelijk leden, om zo samen ook deze competitie weer tot een succes te maken.
Naast de bestaande teams zijn uiteraard ook weer nieuwe teams welkom.
De vereniging heeft ook dit jaar weer vele nieuwe vriendengroepen als lid mogen begroeten, dus we verwachten weer nieuwe instroom.

De WTC-commissie is zich ervan bewust dat het organiseren van de WTC op dit moment veel vragen oproept.
Wij- en het (dagelijks) bestuur- zijn echter van mening dat zolang het enigszins mogelijk is dat er getennist kan worden wij dit maximaal zullen ondersteunen. Het bedrijven van sport (lees tennis) is tenslotte een gezonde ‘uitlaatklep’.

Echter…… Het COVID-19 virus ligt overal op de loer. Ook Twente raakt het zicht en grip op het coronavirus kwijt.. Er zijn harde maatregelen nodig, die de samenleving en ook de (tennis)sport hard raken. Maatregelen die ook nog eens per dag kunnen veranderen.

Op dit moment (10-10-2020) is het zo dat er nog steeds getennist kan worden, echter voor en na afloop van een partijtje tennis is verblijf op het tennispark NIET mogelijk.
We hebben het programma dan ook zo aangepast dat er elke door-de-weekse avond 3 wedstrijden zijn gepland. Alle wedstrijden worden op dezelfde 1-2-1 wijze gespeeld. Hierdoor kunnen de teams zelf een indeling maken waarbij per persoon (maximaal) 2 wedstrijden direct achter elkaar gespeeld kan worden. Hierbij geldt dan ook: niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van je wedstrijd aanwezig en na afloop direct het tennispark verlaten. Er is dus geen ruimte om de verrichtingen van je teammaten te bewonderen…

De organisatie van deze competitie is in handen van Henny Groot zwaaftink, Jan Heuvels, Laura Grimberg, Bianca van Tongeren en verenigingsmanager Leo Blokhuis.
Zij zijn bereikbaar via app: 0541 353 003 of [email protected]