Tennis Vereniging Denekamp

Winter competitie

Home » Winter competitie

Winter competitie

Welkom op de pagina van de Winter Tennis Competitie

De Winter Tennis Competitie is een uniek gebeuren voor de TVD.
Nergens in Nederland treffen we iets dergelijks aan en zeker niet met zo’n deelname.

De organisatie hoopt op deelname van zoveel mogelijk leden, om zo samen ook van deze competitie weer tot een succes te maken.
Naast de bestaande teams zijn uiteraard ook altijd nieuwe teams van harte welkom.
De vereniging heeft ook dit jaar weer vele nieuwe vriendengroepen als lid mogen begroeten. Het is mooi om te zien dat de WTC  daardoor verzekerd is van nieuwe instroom. Al jarenlang nemen ongeveer 300 leden, verdeeld over ruim 50 teams deel aan deze competitie.

De WTC-commissie is zich ervan bewust dat het organiseren van de WTC  veel vragen oproept. Sinds kort wordt daarom gebruik gemaakt van het competitieprogramma van Toernooi.nl om iedereen (via de smartphone) maximaal op de hoogte te houden over het verloop van de competitie.
De WTC-organisatie is van mening dat zolang het enigszins mogelijk is dat er getennist kan worden zij dit maximaal zullen ondersteunen. Het bedrijven van sport (lees tennis) is tenslotte een gezonde ‘uitlaatklep’.

De organisatie van deze competitie is in handen van Laura Grimberg, Jan Heuvels, Stijn Broenink, Bianca van Tongeren en verenigingsmanager Leo Blokhuis.
Zij zijn bereikbaar via app: 0541 353 003 of [email protected]