Tennis Vereniging Denekamp

Winter Tennis Competitie feestelijk afgesloten

Home » Laatste nieuws » Winter Tennis Competitie feestelijk afgesloten

Winter Tennis Competitie feestelijk afgesloten

24 maart 2019

Afgelopen donderdag is de Winter Tennis Competie 2018/2019 van de Tennis Vereniging Denekamp door ongeveer 130 deelnemers op een feestelijke wijze afgesloten. Ongeveer 300 tennissers en -sters verdeeld over 10 dames- en 39 herenteams speelden, verdeeld over 9 poules, 7 of 8 wedstrijden van begin oktober tot eind maart. Hiervoor werden 225 wedstrijden gepland door de organisatie. Helaas moesten 38  wedstrijden ivm. weersomstandigheden worden afgelast.

Op deze laatste competitieavond werden nog 3 wedstrijden gespeeld. Door een overwinning van Kilogram op Goud van Oud in de heren poule A werd het op de 2e plaats staande De Gevoelige Snaar op het laatste moment voorbijgestreefd. Nr. 1 bij de heren in poule C de Braandlechter Buben won met duidelijke cijfers hun duel met het reeds gedegradeerde De Gaap en stelden zo hun kampioenschap zeker. In Poule A bij de dames werd Borrelclub overtuigend kampioen. Bij de heren was het wederom Goud van Oud dat de titel ‘Winterkampioen’ voor zich opeiste.
Voor de volledige uitslagen wordt verwezen naar de website www.tvdenekamp.nl.

Na het uitreiken van de kampioenschalen was er nog een speciaal woord van dank voor Bianca van Tongeren. Zij was het die de sporters gedurende de hele winter verzorgde met een hapje en drankje na de wedstrijden. Van Henny Groot Zwafink mocht zij een grote bos bloemen in ontvangst nemen. Henny Kattenpoel ook in het zonnetje gezet. Henny is één van de oprichters 13 jaar geleden en sindsdien bij de organisatie betrokken. Al die jaren hebben steeds meer dan 50 teams aan de WTC deelgenomen. Nu was het moment gekomen om een stapje terug te doen. Van manager Leo Blokhuis ontving hij een dinnerbon als dank voor zijn werkzaamheden.

Tot begin oktober weer……