Tennis Vereniging Denekamp

Winter Tennis Competitie

Home » Laatste nieuws » Winter Tennis Competitie

Winter Tennis Competitie

10 oktober 2020

We bevinden ons in een bijzondere en gekke tijd. De aanscherping van de coronamaatregelen zorgt ervoor dat T.V. Denekamp zich continu moet aanpassen aan nieuwe omstandigheden om op een verantwoorde manier tennissers op het park te kunnen ontvangen. Veiligheid en gezondheid staan voorop, want alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. 

Natuurlijk zijn we blij dat we nog mogen tennissen, maar we realiseren ons dat de competitie anders is dan anders. De organisatie van de Winter Tennis Competitie is zich ervan bewust dat het organiseren van de WTC op dit moment veel vragen oproept. 
Wij- en het (dagelijks) bestuur- zijn echter van mening dat zolang het enigszins mogelijk is dat er getennist kan worden wij dit maximaal zullen ondersteunen. Het bedrijven van sport (lees tennis) is tenslotte een gezonde ‘uitlaatklep’.

Echter…… Het COVID-19 virus ligt overal op de loer. Ook Twente raakt het zicht en grip op het coronavirus kwijt.. Er zijn harde maatregelen nodig, die de samenleving en ook de (tennis)sport hard raken. Maatregelen die ook nog eens per dag kunnen veranderen.
 
Op dit moment (10-10-2020) is het zo dat er nog steeds getennist kan worden, echter voor en na afloop van een partijtje tennis is verblijf op het tennispark NIET mogelijk.
We hebben het programma dan ook zo aangepast dat er elke door-de-weekse avond 3 wedstrijden zijn gepland. Alle wedstrijden worden op dezelfde 1-2-1 wijze gespeeld. Hierdoor kunnen de teams zelf een indeling maken waarbij per persoon (maximaal) 2 wedstrijden direct achter elkaar gespeeld kan worden. Hierbij geldt dan ook: niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van je wedstrijd aanwezig en na afloop direct het tennispark verlaten. Er is dus geen ruimte om de verrichtingen van je teammaten te bewonderen…

Hetzelfde geldt overigens ook voor de KNLTB-competitie, vrij tennissen en de lessen. Als iedereen zich aan deze regels houdt kunnen we maximaal onze tennissport beleven.

Bedankt voor je begrip en medewerking.

Organisatie WTC en (dagelijks) bestuur.