Tennis Vereniging Denekamp

Winter Tennis Competitie 2021-2022

Home » Laatste nieuws » Winter Tennis Competitie 2021-2022

Winter Tennis Competitie 2021-2022

12 september 2021

Vanaf nu kan er weer worden ingeschreven voor de Winter Tennis Competitie (WTC). De Winter Tennis Competitie is een uniek gebeuren voor de TVD. Nergens in Nederland treffen we iets dergelijks aan en zeker niet met zo’n deelname.

Door de ontwikkelingen rond het Coronavirus zag de organisatie van de Winter Tennis Competitie zich vorig jaar genoodzaakt om de competitie niet door te laten gaan. Het was niet haalbaar om de competitieavonden te spelen. Ook de feestavond ging niet door.

Nu zijn er weer nieuwe kansen! Vanaf nu is de inschrijving voor de (15e!!) Winter Tennis Competitie (WTC) 2021 – 2022 geopend. We zijn wat later omdat de KNLTB-competitie momenteel een grote deelname kent. Na de herfstvakantie gaan we starten met de WTC. Ivm. de coronamaatregelen wil de organisatie de wedstrijden zoveel mogelijk spreiden. Reden waarom er ook op dinsdagavond wordt gespeeld. Ook is spelen op vrijdagavond mogelijk voor de teams die dat willen.
Verder worden er weer maximaal 2 sets gespeeld tot de 5…

De organisatie hoopt op deelname van zoveel mogelijk leden, om zo samen ook deze competitie weer tot een succes te maken.

Naast de bestaande teams zijn uiteraard ook weer nieuwe teams welkom.

De vereniging heeft ook dit jaar weer vele nieuwe vriendengroepen als lid mogen begroeten, dus we hopen weer op nieuwe instroom.

Aanmelden vóór 3 oktober a.s….

De organisatie van deze competitie is (wederom) in handen van Henny Groot Zwaaftink, Jan Heuvels, Laura Grimberg, Bianca van Tongeren en verenigingsmanager Leo Blokhuis.

Zij zijn bereikbaar via app: 0541 353 003 of [email protected]

Snel naar: