Tennis Vereniging Denekamp

Gevraagd: vrijwilligers voor onderhoudsploeg

Home » Laatste nieuws » Gevraagd: vrijwilligers voor onderhoudsploeg

Gevraagd: vrijwilligers voor onderhoudsploeg

8 juni 2020

Tot aan de corona uitbraak kwam Avelijn elke maandag de vereniging helpen met het noodzakelijk onderhoud aan het tennispark. Aangezien deze groep tot een risicogroep behoort zijn ze in maart gestopt met deze voor onze vereniging zo belangrijke werkzaamheden.
Ook de komende 3 maanden zullen zij niet op het park komen voor onderhoud.
Daarnaast is ook NL Doet dit jaar niet doorgegaan. Hierdoor loopt het parkonderhoud achterstand op. Parkonderhoud dat niet door Jan Heuvels, onze groundsman, alleen gedaan kan worden.

Wat zoeken we?
Een aantal vrijwilligers die eens in de zoveel tijd (1 keer per week; 1 keer per 2 weken; 1 keer per 4 weken) 1 à 2 uur willen helpen met het onderhoud van het park.
De tijden en de frequentie waarmee kunnen onderling worden afgesproken met de vrijwilligers.

De eerste vrijwilligers zijn al aan de slag…

De uit te voeren werkzaamheden zijn oa:

  • Schoffelen
  • Vegen
  • Wieden
  • Maaien
  • Opruimen
  • Onderhoud tribune / terras
  • Ophangen reclamedoeken

Kortom ons park netjes houden …….

Het is de bedoeling om elke maandagmorgen om 9.30 uur met een kop koffie te beginnen en te bespreken wat er de komende 1,5 á 2 uur gedaan wordt. 

Wil jij óók helpen? 

Vandaag zijn de eerste vrijwilligers al aan het werk gegegaan. Voor volgende week hebben ook al een 4-tal vrijwilligers toegezegd. 

Help ook mee en geef je op bij Jan Heuvels door hem te appen / bellen op nummer 0619069813. Aanmelden via de verenigingsmanager ([email protected]) kan ook. Uiteraard worden alle activiteiten uitgevoerd in overeenstemming met de RIVM-richtlijnen.