Tennis Vereniging Denekamp

VOORJAARSCOMPETITIE 2021

Home » Laatste nieuws » VOORJAARSCOMPETITIE 2021

VOORJAARSCOMPETITIE 2021

6 januari 2021

OM DE WEEK SPELEN OP VRIJDAGAVOND

Samen met de KNLTB willen we graag dat zoveel mogelijk spelers mee kunnen doen aan de competitie en tegelijkertijd willen we voorkomen dat de druk op de parken te groot is. Dit geldt vooral voor de drukke vrijdagavondcompetitie met vaste aanvangstijden.
Naar aanleiding van de toespraak van Mark Rutte op 14 december heeft de KNLTB besloten om het scenario ‘Om de week spelen’ op vrijdagavond definitief in te voeren. Alle teams spelen dan om de week competitie, de heren- en dames teams starten gelijk met de reguliere competitie (9 april). De gemengde teams starten een week eerder (2 april)

De kompetitie duurt 10 weken en in deze periode speelt elk team 5 wedstrijden. De competitie op andere dagen duurt 7 weken en elk team speelt (in principe) 7 wedstrijden, als alles doorgaat…….

Bij onze vereniging hebben zich 24 (!) teams aangemeld voor de vrijdagavondcompetitie. Bij de ‘normale’ speelwijze -7 wedstrijden in 7 weken- is er plaats voor maximaal 14 teams. 10 teams kunnen dan niet deelnemen… Nu -5 wedstrijden in 10 weken- kunnen alle teams meedoen.

In dit artikel lees je wat het scenario ‘Om de week spelen’ precies inhoudt. Lees deze informatie aandachtig door!

Een team dat zich heeft aangemeld voor de vrijdagavondcompetitie maar NIET op deze manier op vrijdag wil spelen kan zich uiterlijk a.s. zaterdag 9 januari hiervoor afmelden via [email protected].

De CompetitieCommissie.