Tennis Vereniging Denekamp

VERZWARING CORONAMAATREGELEN: GEEN DUBBELSPEL DE KOMENDE 2 WEKEN

Home » Laatste nieuws » VERZWARING CORONAMAATREGELEN: GEEN DUBBELSPEL DE KOMENDE 2 WEKEN

VERZWARING CORONAMAATREGELEN: GEEN DUBBELSPEL DE KOMENDE 2 WEKEN

6 november 2020

Het kabinet heeft extra maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen wordt onder andere de groepsgrootte voor volwassenen teruggebracht naar maximaal 2 personen. Dit geldt ook voor tennis en padel. De maatregelen komen boven de ‘gedeeltelijke lockdown’ en gaan in op woensdagavond 4 november om 22.00 uur en gelden voor 2 weken.

Helaas mogen er maar twee personen (vanaf 18 jaar)  per baan zijn, waardoor het dus niet is toegestaan om dubbels te spelen de komende twee weken.
TIP: Met name overdag is er nog voldoende ruimte vrij ………

Lessen

Voor jeugd t / m 17 jaar geldt geen maximale groepsgrootte. Voor volwassenen vanaf 18 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 2 personen per baan op 1.5 meter afstand, dit is exclusief trainer.
Dit houdt in dat er 1x per 14 dagen met maximaal 2 personen gelest kan worden of elke week met maximaal 2 personen de helft van de gebruikelijke tijd. Via de tennisleraar worden de leerlingen hiervan op de hoogte gesteld. Voor de jeugd verandert er niets.

Klik op één van onderstaande buttons voor meer informatie.

Heb je vragen? Kijk dan op de button voor de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, laat het dan even weten.