Tennis Vereniging Denekamp

Vernieuwing tennisbanen. (Update 2) alle banen weer bespeelbaar!

Home » Laatste nieuws » Vernieuwing tennisbanen. (Update 2) alle banen weer bespeelbaar!

Vernieuwing tennisbanen. (Update 2) alle banen weer bespeelbaar!

19 juli 2019

19-07-2019:
We zijn 3 weken verder en volgens afspraak kan er met ingang van vanmiddag weer op alle banen getennist worden!
Alle banen zijn nu weer bespeelbaar. de banen 1 tm. 9 zijn volledig vernieuwd, nieuwe netten, nieuwe ondergrond. De banen moeten formeel nog een keer gekeurd worden. De telborden en bankjes zijn nog niet aanwezig. Dit volgt z.s.m.
Ook nu geldt: Na gebruik de banen slepen…….

11-07-2019:
Inmiddels zijn we bijna 2 weken verder. Aan de ondergrond is ruim 100 ton (!) lava toegevoegd en Kiwa ISA Sport heeft alle banen inmiddels goedgekeurd. Op deze wijze is de kwaliteit van de banen gewaarborgd.
Vandaag zijn de matten uitgerold op de banen. Komende week worden deze aan elkaar gelijmd, wordt er zand toegevoegd, de netten geplaatst en worden de lijnen aangebracht.
Volgens de berichten ligt het project keurig op schema, we houden jullie op de hoogte.

01-07-2019:
De vernieuwing van de tennisbanen is vanmorgen om 07:00 van start gegaan. Met ‘veel geweld’ is eerst het zand verwijderd en daarna de mat. De resultaten hiervan zijn op de parkeerplaats zichtbaar (zie ook de foto’s). De oude lava (onder) laag is losgemaakt, opnieuw aangebracht en weer vastgewalst. Met behulp van een laser is er nu een ‘strakke’ ondergrond gerealiseerd waar de nieuwe mat opgelegd wordt. De ondergrond van de banen 1,2,3,4,5 en 6 worden vrijdag al gekeurd aan de hand van de eisen van de KNLTB. Na goedkeuring kan dan a.s. maandag de nieuwe mat gelegd worden. Van de voortgang worden foto’s gemaakt om jullie op de hoogte te houden

Even wennen….
Het wordt eerst slechter voordat het beter wordt…..