Tennis Vereniging Denekamp

TOP2000Toernooi

Home » Laatste foto’s » TOP2000Toernooi

TOP2000Toernooi

31 december 2019

Op een van de laatste dagen van het jaar liet de vereniging nog even van zich horen. Ter ere van de vernieuwde banen eerder dit jaar organiseerde de Jeugdcommissie onder leiding van Susanne Gelevert een TOP2000Clinic voor de jeugdleden terwijl het bestuur een TOP2000Toernooi organiseerde.

Aan het toernooi namen 40 seniorleden deel. Zij speelden in totaal 3 ronden van 40 minuten. De organisatie had er voor gezorgd dat er niet één keer eenzelfde 4-tal op de baan stond, elke wedstrijd stond men met andere spelers/speelsters op de baan. Dit werd erg op pijs gesteld. Diverse keren werd waargenomen dat men elkaar de hand gaf zich voorstelde met: ‘Goh, ben jij ook lid van deze vereniging?’ Al met al dus een zeer zinvolle (sportieve) kennismaking.

De kantine was sfeervol aangekleed door TOP2000 fan Maikel van Benthem. Met gezellige muziek op de achtergrond werd na afloop van het toernooi volop genoten van een door het bestuur aangeboden stamppotbuffet van Musketier Dennis. Ook daarna bleef het nog lang gezellig.
Alle reden om het volgend jaar te herhalen…