Tennis Vereniging Denekamp

TOP2000Clinic

Home » Laatste foto’s » TOP2000Clinic

TOP2000Clinic

31 december 2019

Op een van de laatste dagen van het jaar liet de vereniging nog even van zich horen. Ter ere van de vernieuwde banen eerder dit jaar organiseerde de Jeugdcommissie onder leiding van Susanne Gelevert een TOP2000Clinic voor de jeugdleden terwijl het bestuur een TOP2000Toernooi organiseerde.

Voor de clinic waren ongeveer 20 kinderen aangemeld. Na een gezamenlijke warming up (King of the Court) deden zij mee aan diverse activiteiten. Iris en Anouk ontfermden zich over de allerjongsten, categorie rood, met diverse spelvormen. De overige categorieen namen o.a. deel aan een video delay waarbij zij hun tennisslagen terug konden kijken op een tablet. Met behulp van een ballenkanon werden ballen ‘afgevuurd’ op de kids die deze weer terug dienden te spelen.
Ook was er aandacht voor voetenwerk/coördinatie en het slaan van een heuse aanvalsbal. Tenslotte was er een snelheidsmeter om de opslagsnelheid te meten. De hoogstgemeten snelheid was 127 km/u.

Na afloop werden de kids getracteerd op oliebollen. Deze vonden gretig aftrek. Ook was er nog een huldiging van het kampioensteam Geel gemengd tm. 17. Zij werden ongeslagen kampioen in de 1e klasse van de najaarscompetitie en zijn ook nog genomineerd voor jeugdteam tijdens het sportgala van de gemeente Dinkelland. Uit handen van Rolf Huttenhuis ontvingen zijn een badhanddoek met opdruk.

Ronald Steenbeeke, René Snijders, Rik Gelevert, Susanne Gelevert, Femke Rikkink, Nancy Scherphof, Ilona Goselink, Iris Scherphof en Anouk Bulter, bedankt voor jullie medewerking. Dankzij jullie inzet is deze TOP2000Clinic meer dan geslaagd te noemen.