Tennis Vereniging Denekamp

TOP 2000 TOERNOOI

Home » Laatste foto’s » TOP 2000 TOERNOOI

TOP 2000 TOERNOOI

15 november 2019

Ter ere van de vernieuwde banen organiseert het bestuur voor AL haar leden een TOP 2000 TOERNOOI op zaterdag 28 december v.a. 16:00 uur.
Het ‘hart van de vereniging’, de tennisbanen, zijn afgelopen zomer vernieuwd. Het bestuur vindt dit een erg belangrijke gebeurtenis waar ze graag nog een keer de aandacht op wil vestigen en dit wil delen met haar leden. Daarom is ervoor gekozen om tussen kerst en oud&nieuw een toernooi te organiseren waarbij ALLE leden van harte welkom zijn.

Lekker een paar potjes tennissen, wat drinken, naar muziek luisteren, eten en bijkletsen zijn de ingredienten van deze middag/avond. Vanaf 19:00 uur zal er een (stamppot) buffetje zijn zodat er geen honger hoeft te worden geleden…..

Hoewel we natuurlijk hopen dat je aan het toernooi én buffet deelneemt kan het zijn dat je alleen wilt tennissen of alleen wilt deelnemen aan het buffet. Op het aanmeldformulier kun je je keuze aanklikken.

Er wordt dmv. het trekken van speelkaarten bepaald mét en tegen wie je speelt. Er zijn dus geen vaste duo’s. Er worden DD, HD en GD gespeeld in partijen van 30 minuten. Indien voldoende ruimte kan ook enkel worden gespeeld. Er wordt rekening gehouden met je speelsterkte. Iemand met speelsterkte 5 speelt dus bijvoorbeeld niet tegen iemand met speelsterkte 8. Je speelsterkte kun je aangeven op het aanmeldformulier.

Het bestuur wil ook graag dat er zoveel mogelijk seniorleden meedoen.
Voor de jeugd wordt eerder op de dag een clinic georganiseerd. Bij voldoende aanmeldingen wordt een aparte categorie 50 +-ers gemaakt. Op het aanmeldformulier kun je aangeven waar je het liefste bij ingedeeld wilt worden.