Tennis Vereniging Denekamp

Tess Bartelink & René Snijders Clubkampioenen.

Home » Laatste foto’s » Tess Bartelink & René Snijders Clubkampioenen.

Tess Bartelink & René Snijders Clubkampioenen.

27 juni 2022

Van 16 tm. 26 juni vonden op het tennispark van Tennis Vereniging Denekamp de clubkampioenschappen plaats voor de jeugd én de senioren van de vereniging. In diverse categorieën werd door de leden gestreden om het clubkampioenschap. Afgelopen weekend werden de finales gespeeld en vond aansluitend de prijsuitreiking plaats.

Bij de senioren waren er 24 onderdelen. 185 deelnemers deden hier een gooi naar het kampioenschap.

In het onderdeel Heren Dubbel 3/4 won het duo Rogier Scholten / Tim Tellman in een spannende wedstrijd met 2 keer 7-5 van René Snijders en Frank Tijkorte. Beide laatstgenoemden moesten daarna nog een finale spelen. Frank won in H5 de finale van Melle Zwiep met 2 keer 6-2.

De nieuwe clubkampioen moest komen uit de wedstrijd tussen Stef van der Velden en René Snijders. De eerste set werd een eenvoudige overwinning voor René met 6-2. Na een 3-0 voorsprong in de tweede set leek ook deze set een eenvoudige prooi te worden voor hem. Stef vocht echter voor wat hij waard was en knokte zich terug tot 5-5 voordat René ook deze set naar zich toe trok met 7-5. René werd hierdoor voor de 3e keer op rij clubkampioen.

Bij de dames werd de finale een familieaangelegenheid tussen moeder Wendy Bartelink en dochter Tess Bartelink. Beide speelsters deden niet voor elkaar onder (6-2 en 4-6). Een derde set moest hier de beslissing brengen. Tess werd uiteindelijk clubkampioen bij de dames na een 7-5 overwinning in de beslissende set.

Overige uitslagen en standen vind je op de website mijnknltb.toernooi.nl van de KNLTB of klik HIER

Op de foto de kersverse clubkampioenen Tess Bartelink en René Snijders.

Wil je meer foto’s zien? Klik HIER