Tennis Vereniging Denekamp

Tennis en het Coronavirus

Home » Laatste nieuws » Tennis en het Coronavirus

Tennis en het Coronavirus

12 maart 2020

Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. In het kort komt het erop neer dat wat begin van de week het advies was voor Noord Brabant, nu voor heel Nederland geldt.

Het bestuur van de TVD  volgt het advies en de richtlijnen die vanmiddag zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van de KNLTB en NOC*NSF. Vandaar dat alle evenementen waaronder o.a. de (winter) competitie-, de instuif op zondag, af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 31 maart in heel Nederland.

Dit houdt o.a. in dat de WinterTennisCompetitie met onmiddellijke ingang is gestopt. Ook de feestavond op 26 maart en NLDoet van a.s. zaterdag gaan niet door. NLDoet wordt uitgesteld naar een latere datum, hetgeen ook geldt voor het ouder-kind-toernooi en Maak Kennis Met Tennis.
De afsluiting herfst/winterlessen vervalt helemaal.

Trainingen afhankelijk van de groepsgrootte en vrij tennissen op de club kan vooralsnog doorgaan, mits de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden. 

Verder verwijzen we voor naar de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot thuisblijven, thuiswerken en het bezoeken van evenementen.

Voor vragen kun je terecht bij de verenigingsmanager via [email protected]

Bron: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus/ en https://www.oranjefonds.nl/oproep-stel-nldoet-activiteiten-uit