Tennis Vereniging Denekamp

TENNIS ALLES-IN-1

Home » Laatste nieuws » TENNIS ALLES-IN-1

TENNIS ALLES-IN-1

7 januari 2021

Het behoud van jeugdleden is voor tennisverenigingen één van de grootste uitdagingen. Een derde van de jeugdleden haakt na twee jaar af. Met Tennis Alles-in-1, een lidmaatschap waarbij lidmaatschap en deelname aan de competitie onderdeel zijn van één pakket, zit een kind niet langer op tennisles maar op tennis…..

Achter de schermen is er bij TVD al een tijdje hard gewerkt om ons voor te bereiden op 1 april. Vanaf dat moment willen we na ruim 48 jaar de lidmaatschap systematiek voor de jeugd gaan veranderen.
Van oudsher is het bij tennis de gewoonte om zelf een keuze te maken tussen verschillende bouwstenen. Met je lidmaatschap kun je gebruik maken van de banen, maar tennislessen worden apart geboekt, voor iedere activiteit zoals competitie en toernooien wordt verwacht de kinderen telkens opnieuw aan te melden of op te geven.
Omdat we van mening zijn dat dit niet meer aansluit bij de huidige sportcultuur en bij de wijze waarop we onze jeugd kunnen binden aan de club willen we vanaf 1 april over op een all-in-1 lidmaatschap.
Wat dit precies is en wat dit voor de ouders en de jeugdleden zal betekenen willen we graag verder toelichten tijdens een online informatiemoment op maandag 11 januari om 20:00 uur.

Deelnemen kan via de volgende link: https://eu.bbcollab.com/guest/f93e42baa857426c899983c06edc096c

We hopen alle ouders online te ontmoeten!

Meer informatie vind je HIER >>>>

Met vriendelijke groeten,
Leo, Victor, trainers en de jeugdcommissie