Tennis Vereniging Denekamp

Teamindeling jeugd Najaarscompetitie 2018

Home » Laatste nieuws » Teamindeling jeugd Najaarscompetitie 2018

Teamindeling jeugd Najaarscompetitie 2018

26 juli 2018

68 kinderen hebben zich aangemeld om deel te nemen aan de Najaarscompetitie.
Het was een hele klus om de teamindeling op de meeste correcte wijze te doen.
Samen met de trainers en jeugdcommissie is tot deze samenstelling gekomen.
In principe wil de vereniging de Kinderen zo lang mogelijk in “hun kleur“ laten spelen omdat ze zich daarin technisch makkelijker kunnen verbeteren. Dit in tegenstelling tot de echte talenten die juist meer weerstand nodig hebben.
Ook wil men niet dat kinderen hun wedstrijd (te) gemakkelijk winnen of allemaal verliezen. Dit gaat ten koste van de motivatie en het tennisplezier.
Daarnaast is er zoveel mogelijk rekening gehouden met de verschillende voorkeuren die zijn uitgesproken. (samen vriendjes etc.)
De (ouder/verzorger van) eerstgenoemde speler is contactpersoon. De jeugdcommissie verwacht dat hij/zij optreed als aanvoerder/ster, de teamsamenstelling en het vervoer etc. regelt. Ook wordt geadviseerd om een app groep aan te maken c.q. aan te passen.
De teamindeling vind je HIER
De speeldatums voor Groen en Geel zijn: 16-sep 23-sep 30-sep 7-okt 14-okt 21-okt 28-okt. (inhaaldatums: 4-nov 11-nov 18-nov)
Voor oranje: 7-sep  16-sep 23-sep 30-sep 7-okt .
Meer informatie over de Kia World Tour (Oranje) en Groene competitie vind je op de site van de KNLTB https://www.centrecourt.nl/themas/tenniskids/informatie/
Zijn er vragen en of opmerkingen? Deze graag naar [email protected].