Sponsor worden?

 SPONSOR CONTRACT                                                                          

Redenen om sponsor te worden bij de Tennis Vereniging Denekamp:  

1.      U vergroot uw naamsbekendheid waardoor u kansen krijgt uw product of dienst bij nieuwe relaties onder de aandacht te brengen.  

2.      Door sponsoring kunt u meer informatie verspreiden onder de leden van de tennisvereniging, hun gezinsleden en bezoekers/deelnemers van de evenementen.  

3.      Middels sponsoring bouwt u relaties op die van belang kunnen zijn voor de verdere uitbreiding van uw bedrijf.  

4.      U ondersteunt de tennisvereniging en daarmee, indirect, al haar ca. 900 leden financieel. Dit levert u positieve respons en uw bedrijf een goed imago op.  

De Stichting sponsoring TV Denekamp biedt het volgende:  

A.     Basispakket:   Op de website www.tvdenekamp.nl en op de KNLTB Club-app staat uw naam vermeld en hebben bezoekers de mogelijkheid middels een rechtstreekse link uw website te bekijken.   In de verenigingsapp bij Club > Info T.V. Denekamp staat bij Sponsors ook het logo van uw bedrijf.   U ontvangt een uitnodiging voor ons jaarlijks te houden sponsoravond   U ontvangt een uitnodiging voor ons jaarlijkse sponsor tennistoernooi.   Jaarlijks in december bieden we u een eindejaarattentie aan.  

B.     Pakket Baansponsor (€ 250,- per jaar):   1.      Bovengenoemd basispakket (A) en verder:   2.      Een overeengekomen tennisbaan draagt de door u gewenste naam door middel van één bord ter grootte van formaat A4 aan het hekwerk en 2 stickers op het bij de baan behorende telbord.   3.      Bij het reserveren van een baan via de verenigingsapp wordt de naam van de sponsor genoemd.      

C.     Pakket LED-scherm sponsor (€ 350,- per jaar):   Bovengenoemd basispakket (A) en verder:   Uw bedrijfslogo op het fullcolour LED-scherm achter het centercourt met uitstekende zichtbaarheid vanaf ons overdekte terras. De afmeting van dit scherm is maar liefst 3840 x 1920 cm. Het scherm heeft een zeer hoge resolutie en pixeldichtheid. Hierdoor biedt het scherm vele mogelijkheden om onze sponsoren goed te kunnen presenteren.  

D.     Pakket Doeksponsor (€ 500,- per jaar):   Bovengenoemd pakket LED-scherm (C) en verder:   Roulerend winddoek op één van de 10 tennisbanen op ons park. De afmeting van het doek is 12m x 2 m en de plaats rouleert 1 x per 2 jaar.   Tijdens het jaarlijks in September te houden Klungeltoernooi, een regionaal uitstekend bekend tennistoernooi met ca. 700 deelnemers, bent u internetsponsor. Iedereen die de website www.klungeltoernooi.nl bezoekt, wordt op uw eigen website geattendeerd en kan via een link direct op uw internetpagina terecht.  

E.     Pakket Sterdoeksponsor (€ 1000,- per jaar)   1.      Bovengenoemd pakket LED-scherm (C) en verder:   2.      Niet roulerend winddoek achter baan 3 met - indien nodig - extra verlichting tijdens de openingsuren van het tennisparken.   Tijdens het jaarlijks in September te houden Klungeltoernooi, een regionaal uitstekend bekend tennistoernooi met ca. 700 deelnemers, bent u internetsponsor. Iedereen die de website www.klungeltoernooi.nl bezoekt, wordt op uw eigen website geattendeerd en kan via een link direct op uw internetpagina terecht.  

F.     Pakket op maat   1.      Bovengenoemd basispakket (A) en verder:   2.      Op een apart blad vermelde afspraken ivm. geleverde prestatie door de sponsor.

     

Verder:  

De éénmalige kosten voor het maken van het doek dat op de baan wordt gehangen en bord voor de baansponsor zijn voor rekening van de Stichtingsponsoring TV. Denekamp.

De gevoerde naam en/of het bedrijfslogo dient/dienen geen aanstoot te geven. Dit ter beoordeling van de Stichting Sponsoring TV Denekamp.

Standaard worden 4 sponsoren per pagina gedurende plm. 40 seconden in beeld gebracht per ‘loop’ op het LED-scherm.

1 of 2 etc. sponsoren per pagina kan/mag ook, dan echter maar 10 of 20 seconden in beeld per ‘loop’ op het LED-scherm. Dit kan worden aangegeven door de sponsor.

‘Draai-uren’ LED-scherm: Ma-vrijdag 18:30-23:00 uur. Weekend alleen bij activiteiten op het tennispark.

Tijdelijke sponsoren 30 sec. per ronde / 25 euro per dag / 75 euro per week.                   

 

Mocht u nog vragen hebben of interesse hebben om sponsor te worden dan kunt u ook contact opnemen met de sponsorcommissie via [email protected] of via [email protected]