Tennis Vereniging Denekamp

Sophie Bulter & Wouter Bult Clubkampioen bij de jeugd.

Home » Laatste foto’s » Sophie Bulter & Wouter Bult Clubkampioen bij de jeugd.

Sophie Bulter & Wouter Bult Clubkampioen bij de jeugd.

27 juni 2022

Van 16 tm. 26 juni vonden op het tennispark van Tennis Vereniging Denekamp de clubkampioenschappen plaats voor de jeugd én de senioren van de vereniging. In diverse categorieën werd door de leden gestreden om het clubkampioenschap. Afgelopen weekend werden de finales gespeeld en vond aansluitend de prijsuitreiking plaats.

Bij de jeugd waren er 50 deelnemers die in 12 verschillende onderdelen streden om het kampioenschap.

Op vrijdag waren er al 2 finales. Bij de jongens in de categorie geel JD wonnen Wouter Bult en Luuk Haasewinkel eenvoudig van Bram Morsink en Jelle Reerink (4-0 en 4-2). Bij de enkelspelen was er een spannende finale tussen (wederom) Wouter Bult en Stef Molendijk. De eerste set werd nog gewonnen door Stef met 6-4. Daarna was Wout in een spannende tweede set net iets sterker. Hij won deze met 7-6. Een derde set moest de kampioen aanwijzen. Na een lange strijd besliste Wouter de wedstrijd in zijn voordeel en won met 10-8. Hiermee is hij , naast clubkampioen in het dubbel, de nieuwe Clubkampioen bij de jeugd.

Op zaterdag waren de overige finalewedstrijden voor de jeugd. In het onderdeel Meisjes Dubbel werden Sophie Bulter en Femke Pikkemaat kampioen door een eenvoudige overwinning op Jet Morsink en Elle Wassink (4-0 en 4-0). Daarna moest Sophie spelen tegen zus Silvia Pikkemaat om het kampioenschap in het enkel spel. Na 6-4 en 4-6 stond het na twee sets gelijk en gingen de dames in de ‘verlenging’. Na ook hier een spannende strijd ging de overwinning met 11-9  (!) naar Sophie, waardoor Sophie de nieuwe clubkampioen bij de dames jeugd is.

Overige uitslagen en standen vind je op de website mijnknltb.toernooi.nl van de KNLTB of klik HIER

Op de foto de kersverse clubkampioen Wouter Bult.

Wil je meer foto’s zien? Klik HIER