Tennis Vereniging Denekamp

Senioren zomerlessen TVD

Home » Laatste nieuws » Senioren zomerlessen TVD

Senioren zomerlessen TVD

13 maart 2022

In de eerste volle week van april starten we weer met de zomerlessen.

Je kan je zowel individueel of als groep aanmelden. Tot en met 21 maart is opgeven voor de lessen mogelijk daarna gaan wij kijken wat er mogelijk is.

Afgelopen winter hebben wij voor het eerst in lange tijd  alle lessen kunnen plaatsen. Dit komt voornamelijk doordat Victor Markink er in Oktober 2020 erbij is gekomen en doordat Dick Meinders in Oktober 2021 is aangesloten. Daar staat tegenover dat Krzysztof gaat stoppen met lesgeven. Gevolg hiervan is echter wel dat wij bijna aan onze max zitten wat betreft de tennislessen.

Met het bestuur is afgesproken dat er van maandag tot en met vrijdag iedere dag 3 banen gereserveerd zijn voor lessen. Houdt er dus rekening mee dat wij niet in staat zijn alle aanvragen te plaatsen.
We doen echter wat we kunnen.

De eerste lessen starten op maandag 4 april. De zomerlessen eindigen in de laatste week van September.

Degenen die nu reeds les hebben hoeven zich niet opnieuw aan te melden. Zij kunnen dit direct kenbaar maken bij hun trainers. Na de sluiting van de inschrijvingen zullen wij binnen twee weken contact opnemen over de lessen.

De technisch coördinator, Victor Markink is het aanspreekpunt voor wat betreft de tennislessen. Zijn er vragen dan kunnen deze gemaild worden naar [email protected] of bel/app Victor op 06-21815801

Nieuw is echter dat er op de vrijdag overdag les gegeven gaat worden door Victor Markink.

Kan je dus overdag?…. dan is hier je kans.

Het lestarief voor 1 april 2022 tot 30 maart 2023 is met inflatiecorrectie €49,44 per uur.
Dat betekend voor ons als lesuur ( 50 minuten) €41,20
In groepjes van 4 met 19 weken les is dat dan €195,70 per persoon

Met vriendelijke groet,

Victor Markink