Tennis Vereniging Denekamp

Schrijf je nu in voor de najaarscompetitie

Home » Laatste nieuws » Schrijf je nu in voor de najaarscompetitie

Schrijf je nu in voor de najaarscompetitie

2 juni 2019

De Najaarscompetitie start ieder jaar begin september en loopt tot en met eind oktober. De Najaarscompetitie wordt steeds populairder, want er worden steeds meer teams ingeschreven. In 2018 deden er maar liefst 17.543 teams mee, waarvan 15.278 teams aan de Najaarscompetitie Landelijk, 592 teams aan 8&9 Tennis, 1673 jeugdteams aan de Groene Najaarscompetitie en 2378 jeugdteams aan de Kia World Tour. Dat zijn in totaal ruim 900 teams meer dan in 2017. Op DEZE PAGINA vind je alle belangrijke informatie én alle relevante links voor de Najaarscompetitie.

JIJ DOET TOCH OOK MEE?????

Jullie kunnen je weer opgeven voor de najaarscompetitie 2019. Wellicht zijn jullie hier nog niet helemaal bekend mee. 
Voor meer informatie over de speeldata, uitleg nieuwe competitiesoorten en aanpassingen in de regels verwijzen wij jullie naar deze website van de KNLTB.
De competitiesoorten verschillen met de voorjaarscompetitie. De verschillende soorten kun je HIER vinden.
Opgeven kan alleen via het formulier op de website van TV Denekamp, via de link van Facebook of deze link

Opgeven kan tot en met 11 juni 2019. 
  
Met vriendelijke groeten,  
 
Competitieleiding TV Denekamp  
Evelien Dierselhuis en Aafje Kistemaker 
Ben jij / Is uw kind er ook bij?
Vorig najaar deden maar liefst 24.000 kinderen mee aan de Kia Tenniskids competitie. Het spelen van competitie zorgt ervoor dat kinderen sneller beter worden, meer vriendjes maken, meer binding met de vereniging hebben en daardoor langer lid blijven. Doe jij dit najaar óók mee?

Bekijk HIER het competitie aanbod van de KNLTB voor de jeugd.
Bekijk HIER meer informatie over de Kia Tenniskids competitie.

De jeugdcommissie overlegt samen met de trainers hoe de kinderen het beste ingedeeld kunnen worden. Voor vragen kan contact opgenomen worden met [email protected].
Meedoen?
 
Elke jeugdspeler wil natuurlijk graag meedoen. Overleg met je ouders of je mee mag doen. Vraag ook aan je ouder(s) of zij als contactpersoon willen fungeren voor het team waarin jij eventueel mee gaat doen. Elk team heeft er namelijk een nodig om de competitie voor het team in goede banen te leiden.
Ieder kind dient persoonlijk door ouder/verzorger aangemeld te worden via het aanmeldformulier.

Opgeven kan tot en met 11 juni 2019. 

Tijdens competitiewedstrijden maken wij foto en filmopnamen die worden verspreid via onze website, social-media, nieuwsbrief en overige publicitaire uitingen in het kader van de promotie van de tennisvereniging. Mocht je daar bezwaar tegen hebben, dan vragen we je dit vooraf aan te geven bij de organisatie door een mail te sturen naar [email protected].