Tennis Vereniging Denekamp

Rabo Clubkas Campagne

Home » Laatste nieuws » Rabo Clubkas Campagne

Rabo Clubkas Campagne

30 april 2018

Jouw stem is geld waard!

Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook de Tennis Vereniging Denekamp doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen
Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. TVD ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden!
Het is voor TVD belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor speeltoestellen voor de jeugd. Met jouw stemmen kunnen we dit realiseren. Maar vraag ook je vrouw, opa, oma, tante, broer, zus, buurman etc. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan TVD tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost.

Pien, Tess en Jill hebben een filmpje gemaakt ter promotie voor de Rabo Clubkascampagne. Heb je deze video al gezien? Klik HIER

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op

www.rabobank.nl/twenteoost.

Bedankt voor jouw steun!