Tennis Vereniging Denekamp

Rabo Clubkas Campagne

Home » Laatste nieuws » Rabo Clubkas Campagne

Rabo Clubkas Campagne

4 maart 2019

Onze club doet mee met de Rabo Clubkas Campagne!

Jouw stem is geld waard! Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt € 125.000,- beschikbaar!

Ook TVD doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Wie kunnen er stemmen?

Klanten (vanaf 12 jaar) van de bank ontvangen voor de stemperiode per post of e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april 2019 kunnen zij via een stemsite hun stemmen uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Iedere klant ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Klanten die, om welke reden dan ook, niet online kunnen stemmen kunnen met hun stempas naar één van onze kantoren komen waar onze medewerkers hen helpen met stemmen.

Let op: alleen klanten (vanaf 12 jaar) van Rabobank Twente Oost mogen stemmen.

Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. TVD ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle Rabo klanten

Het is voor TVD belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor aanpassing van de oefenkooi/tennismuur voor de jeugd en verfraaiing van het terras. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan TVD tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/twenteoost.

Pien, Tess en Jill hebben hebben vorig jaar een filmpje gemaakt ter promotie voor de Rabo Clubkascampagne. Heb je deze video al gezien? Klik HIER.
Wie helpt ons met een nieuw promotiefilmpje voor dit jaar? De Rabo stelt een extra prijs van € 250,- beschikbaar voor de vereniging met het origineelste idee. Help mee om TVD te promoten! Ideen zijn van harte welkom bij [email protected]

Bedankt voor jouw steun!