Tennis Vereniging Denekamp

Ouder-kindtoernooi geslaagd evenement

Home » Laatste nieuws » Ouder-kindtoernooi geslaagd evenement

Ouder-kindtoernooi geslaagd evenement

24 maart 2019

Om goed voorbereid te zijn op de voorjaarscompetitie, die op 6 april begint, werd afgelopen zondag diverse teamtrainingen voor de jeugdteams van de Tennis Vereniging Denekamp gehouden. De trainingen stonden onder leiding van Niek Schothuis van tenisschool Niek Schothuis. De jongens en meisjes hadden er zin in en namen met zichtbaar plezier aan deze trainingen deel.

De werkgroep toernooien van de jeugdcommissie organiseerden aansluitend hier op een ouder-kind toernooi. Voorzitter Susanne Gelevert kan tevreden met haar werkgroepleden terugkijken op een zeer geslaagd toernooi.

Naast het prachtige weer was de organisatie ook erg blij van de opkomst. Alle 10 tennisbanen waren bezet. Ruim 30 kinderen hadden zich samen met een ouder aangemeld. Zij tennisten in een ontspannende sfeer met elkaar en tegen elkaar. De meest ontspannen sfeer was bij de allerkleinsten, de categorie rood (vanaf 6 jaar) In de hoogste categorie (geel tm. 17 jaar) was de inspanning het grootst. Ook de ouders moesten hier vol aan de bak om een wedstrijd te winnen. Naast het tennissen was er ook aandacht voor de innerlijke mens. Er werd een lunch geserveerd met broodjes knakworst, fruit en drinken. Dit werd door de aanwezigen zeer gewaardeerd. Een prijsuitreiking was er niet. Dat kwam omdat iedereen winnaar was!

Van de gelegenheid werd gebruik gemaakt om voorafgaand aan het toernooi de teammappen uit te delen. Op 6 april begint de voorjaarscompetitie weer. Voorzitter Rolf Huttenhuis van de werkgroep Groen-Geel had daarbij een verrassing voor alle deelnemers aan de competitie. Namens de vereniging werd door hem aan alle competitiespelers een wedstrijdshirt aangeboden. Het schitterende shirt is tot stand gekomen met steun van- en in samenwerking met Mensink schoen & sport en werd zeer op prijs gesteld door de jeugdige tennissers.

Al met al was het een drukke maar erg gezellige dag op het tennispark aan het Goor.