Tennis Vereniging Denekamp

‘Oude Knarren’….

Home » Laatste foto’s » ‘Oude Knarren’….

‘Oude Knarren’….

29 december 2019

Al jaren spelen tussen kerst en oud&nieuw een stel ‘oude knarren’ van de vereniging een onderling toernooitje in de overdekte tennishal van Sparta’87 in Nordhorn. Afgelopen vrijdag 28 december zelfs voor de 20e keer. Ruim 80% van de heren heeft al deze toernooien meegedaan!
’s Morgens om 10:00 melden de deelnemers zich bij de grote inspiratoren en organisatoren Bennie Leferink en Sjaak Pinkster aan de Brandlichterweg. Zoals het de traditie het wil met de fiets…. Gezamenlijk fiets men naar buurvereniging Sparta in Nordhorn.
Door de computer zijn de duo’s voor het toernooi aangewezen en wordt in 2 poules op 4 banen de wedstrijden gespeeld. Elk koppel speelt 4 wedstrijden gevolgd door een laatste wedstrijd tegen het koppel op dezelfde plaats in de andere poule. Met uitzondering van nummer laatst in de poule voor iedereen dus 2,5 uur tennis.

Aansluitend worden in no-time de meegebrachte broodjes genuttigd en is Bertus Bos begonnen met tappen, want er moet nog even een vaatje Duits bier ‘soldaat’ gemaakt worden. Dan volgt het hoogtepunt van de dag: de prijsuitreiking! Voor alle deelnemers is er een (ingepakte) prijs. Als laatste wordt door Bennie de felbegeerde, door hemzelf gemaakte, 1e prijs (wiiselbokaal) overhandigd aan de winnaars van het toernooi. Dit jaar waren dat Hennie Kattenpoel en Paul op de Weegh.


Dan naar huis? Nee, weer op de fiets, nu naar de Musketier in Denekamp. Hier wordt de dag afgesloten met een lekkere hap van Dennis en als toetje een paar potjes bonaken. Een heel mooie traditie en een super dag.

Bedankt voor de gezelligheid Paul, Henny K., Wilfried, Peter, Han, Rene, Laurens, Sjaak, Armand, Teun, Martin, Willie B., Erik, Willie L., Wynand, Lucas, Jan, Bennie, Henny GZ, Bertus, Daan en Achim.