Tennis Vereniging Denekamp

Opvolging gezocht!

Home » Laatste nieuws » Opvolging gezocht!

Opvolging gezocht!

2 augustus 2018

Wie kent Henny Kattenpoel niet?

Al jaren is Henny aan de vereniging verbonden. Als een van de weinigen kent hij de vereniging door en door, een verenigingsman in hart en nieren. Henny’s kernwoord is Flexibiliteit en altijd klaar staan als dat nodig is, zeker in zijn laatste functie als ‘Groundsman’.  Onvermoeibaar maar toch, ook Henny heeft een ‘houdbaarheidsdatum’. Henny heeft aangegeven met ingang van 2019 zijn werkzaamheden als ‘Grondsman’ te zullen neerleggen. Kan de vereniging zonder Henny? Dat zal wel moeten! De vereniging moet dus op zoek naar een nieuwe verzorger/onderhoudsman of -vrouw van haar fraaie tennispark.

“Voor deze functie is een zeer grote mate van flexibiliteit noodzakelijk. Aard/tijdstip van de werkzaamheden zijn moeilijk te plannen, je moet je aanpassen. Ze hangen af van het weer, de jaargetijden, competities, toernooien, een storm/noodweer.
Je kunt zondags wel denken: ik ga morgen dit doen. maar als het regent moet je het uitstellen.
Is het herfst en begint het blad te vallen, moet je soms 2x op een dag het blad verwijderen.
In het voorjaar heb je te maken met de rotzooi die van de bomen komt. Dit kan 2 weken duren maar ook 4/5 weken aanhouden”, aldus Henny.

Gemiddeld is hij 10 uur per week bezig met zijn werkzaamheden e waarvoor een vergoeding wordt uitgekeerd. Een betaalde job dus.

Heb je interesse en/of wil je meer informatie neem dan contact op met Henny of met de manager van de vereniging Leo Blokhuis ([email protected]) De functie kan ook gedeeld worden met 2 personen zodat er altijd een vervanger is.