Tennis Vereniging Denekamp

Opvolging gezocht! (2)

Home » Laatste nieuws » Opvolging gezocht! (2)

Opvolging gezocht! (2)

2 augustus 2018

Vanaf 2011 maak ik deel uit van het bestuur van TV Denekamp. Tijdens deze periode ben ik verantwoordelijk geweest voor het aansturen van de toernooien die TV Denekamp organiseert, en dan met name de clubkampioenschappen senioren en het Klungeltoernooi, en voor het aansturen van de VCL’s (zij regelen alles m.b.t. tot de competities).

Nu, na 8 mooie jaren, wordt het tijd het stokje aan iemand anders door te geven. Tijdens de jaarvergadering in februari 2019 zal ik afscheid nemen van het bestuur. Daarom ben ik op zoek naar mijn opvolgster.

Opvolgster? Ja, want gezien de samenstelling van het bestuur op dit moment zijn we op zoek naar een vrouw. Dus vind jij het leuk om mensen aan te sturen, aanspreekpunt te zijn en mee te praten over ontwikkelingen binnen onze fantastische vereniging (op alle gebieden), aarzel dan niet en neem contact met mij of een van de andere bestuursleden op. We vertellen je er graag alles over.

Martijn Horstman