Tennis Vereniging Denekamp

Oefenwedstrijden in mei

Home » Laatste nieuws » Oefenwedstrijden in mei

Oefenwedstrijden in mei

26 april 2021

Ivm. de coronamaatregelen zijn officiële interne toernooien (zoals clubkampioenschappen) momenteel niet toegestaan. (jeugd en tot 26 jaar wel….)

Vriendschappelijke wedstrijden met spelers van de eigen vereniging, met vooraf een speelafspraak en baanreservering en het na afloop direct verlaten van het park zijn wél toegestaan.

Het clubhuis is alleen open voor gebruik van het toilet (alleen voor noodgevallen). Naast de kantine en het terras zijn de kleedkamers en de douches nog steeds gesloten.
Terrassen mogen onder voorwaarden open, maar terrassen buiten bij sportaccommodaties zijn uitgesloten van de heropening…….. (Waarom is niet helemaal duidelijk….)

In april heeft de CompetitieCommissie enkele oefenwedstrijden op zaterdag georganiseerd. Hier is door veel leden enthousiast op gereageerd. Omdat, zoals het nu staat (en als het al doorgaat), de voorjaarscompetitie op zijn vroegst in juni start wil men in mei (8-15-22-29) nog 4 zaterdagen oefenwedstrijden organiseren voor onze leden.

Wil jij je met je team voor één of meerdere wedstrijden aanmelden, dan kan dat via deze link. (https://forms.gle/Gqau4HrRNN4cZUc99)

Doe het wel snel want aanmelden kan tot uiterlijk a.s. zaterdag 1 mei.