Tennis Vereniging Denekamp

11 & 12 maart 2022 is het weer NLdoet!

Home » Laatste foto’s » 11 & 12 maart 2022 is het weer NLdoet!

11 & 12 maart 2022 is het weer NLdoet!

31 januari 2022

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.
TVD doet hier aan mee en zet vrijwilligerswerk hiermee in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Doel

Elk jaar na de winter ziet het tennispark er niet zo fraai uit door uitgestelde werkzaamheden en de achterliggende
weersomstandigheden. Er is dan (heel) veel arbeid nodig om van het park weer een mooi tennispark te maken. Het doel van deze dag is om het tennispark, zo vlak voor het begin van de voorjaarscompetitie weer ‘spic en span’ te maken, een park waar leden met plezier hun favoriete sport bedrijven.

Meedoen

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele initiatieven. TVD laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve leden voor de vereniging zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor de vereniging is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!
Voor zaterdag 12 maart heeft de vereniging diverse leuke klussen. Er zijn een 10-tal ‘projecten’ zoals schoonmaken van het clubgebouw, de banken, de toegangspoort, (reclame) borden, het muurschild, zonnepanelen etc. ook het hekwerk en het speeltoestel dient gecontroleerd te worden. Er staat ook divers ‘stratenmakerwerk’ in de planning en dienen er reclamedoeken te worden verplaatst. Daarnaast wordt de tribune geschilderd, wordt er gesnoeid, geplant en opgeruimd. Kortom er is voor iedereen wat te doen.

Meld je aan. Alleen, of nog leuker met je teamleden, collega’s of familie! De organisatoren Jos van Herpt, Jan Heuvels en Leo Blokhuis verwachten van elk competitieteam sowieso minimaal één aanmelding.

Programma

08:45 uur: start met een kop koffie/thee.
09:00 uur: begin van de werkzaamheden
10:15 uur: pauze
12:00 uur: Lunch verzorgd door Bianca….
15:00 uur: Einde en de tap gaat open (of iets eerder….)