Tennis Vereniging Denekamp

Onze nieuwe verenigingsmanager

Home » Laatste nieuws » Onze nieuwe verenigingsmanager

Onze nieuwe verenigingsmanager

19 juli 2017

Mijn naam is Leo Blokhuis. Met ingang van half juli as. ben ik de nieuwe verenigingsmanager.
Kort geleden ben ik 60 jaar geworden. Verder ben ik gehuwd en heb 2 dochters en één kleinzoon. Ik ben inmiddels met Functioneel Leeftijds Ontslag (pre-pensioen) en ben daardoor in de gelegenheid om mijn tijd naar eigen inzicht in te vullen.
Op dit moment ben ik in mijn vrije tijd o.a. secretaris van de volleybalvereniging ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo, Daarnaast ben ik bij deze vereniging scheidsrechter, trainer, verzorg de website/publicatie en  mede de ledenadministratie. Ik ben vanaf mijn 13e jaar lid van de volleybal in Denekamp en heb vanaf mijn16e jaar altijd een of andere kaderfunctie vervuld. Met uitzondering van voorzitter en penning meester heb ik alle functies binnen de volleybalvereniging minstens één periode vervuld. Ik heb dan ook alle onderwerpen binnen deze vereniging al één of meerdere keren voorbij zien komen, reden voor mij op zoek te gaan naar een andere uitdaging. Ik heb bijvoorbeeld daarom tijdens de algemene vergadering van vorig jaar al aangegeven dat ik dit jaar zou stoppen als secretaris.
Met veel belangstelling heb ik kennis genomen van de vacature van verenigingsmanager van de tennisvereniging Denekamp. Met de voorzitter René, penningmeester Maikel en de huidige manager Nancy Scherphof heb ik prettige gesprekken gevoerd over de vereniging, de inhoud van de functie en tenslotte de aanstelling als verenigingsmanager. Mijn enthousiasme is hierdoor alleen maar toegenomen. Mijn kennis en ervaring van ruim 40-jaar in een sportvereniging breng ik met plezier in bij de Tennis Vereniging Denekamp. Graag wil ik, naast uiteraard het bestuur en commissies, het eerste aanspreekpunt zijn voor jullie en samen met jullie deze bloeiende vereniging verder helpen uitbouwen.
Ik ga met veel genoegen aan de slag en hoop binnenkort kennis te maken met zoveel mogelijk leden. Kun of wil je niet wachten: je kunt me binnenkort bereiken via [email protected]