Tennis Vereniging Denekamp

Maak Kennis Met Tennis en jeugddag TVD verplaatst naar zaterdag 20 maart

Home » Laatste foto’s » Maak Kennis Met Tennis en jeugddag TVD verplaatst naar zaterdag 20 maart

Maak Kennis Met Tennis en jeugddag TVD verplaatst naar zaterdag 20 maart

11 maart 2021

 

 

09:30 – 10:30 uur  -> Tenniskids Rood
11:00  – 14:00 uur -> Tenniskids Oranje, Groen en junioren
14:30  – 16:00 uur -> Maak Kennis Met Tennis
Allemaal verplaatst naar zaterdag 20 maart.

Afgelopen periode hebben we via de basisscholen een flyer “Maak Kennis Met Tennis” van onze tennisvereniging laten verspreiden.
Deze wordt door onze vereniging voor alle basisschoolleerlingen van De Zevenster, Dr. M.L. Kingschool, De Veldkamp, De Alexander, De Willibrord Nrd. Deurningen, ’t Kämpke Lattrop, ’n Esch Tilligte en De Mariaschool Beuningen georganiseerd.
 
De weersvoorspellingen voor a.s. zaterdag zijn echter dermate dat we het niet verantwoord vinden om deze Maak Kennis Met Tennis doorgang te laten vinden.
We hebben daarom besloten om het hele evenement één week te verplaatsen, dus naar zaterdag 20 maart op dezelfde tijd.
 
Omdat het voor ons niet mogelijk is om alle kinderen hiervan in kennis te stellen zijn de basisscholen verzocht ons te helpen en dit bekend te stellen via hun(digitale) kanalen, bijvoorbeeld social schools.
 
Hieronder het eerder gepubliceerde bericht:
 

Speciaal voor alle basisschool jeugd wordt een zg. ‘Maak Kennis Met Tennis’ georganiseerd.
Doel is om deze kinderen (gratis) enthousiast te maken voor- en ervaring op te laten doen met tennis. Om dit onder de aandacht te brengen van de doelgroep zijn er 500 flyers verspreid op de basisscholen in Denekamp, Tilligte, Noord Deurningen, Lattrop en Beuningen.

Op deze zaterdagmiddag ontvangen de trainers van TVD en de jeugdcommissie graag zoveel mogelijk kinderen die het leuk vinden om een middag te tennissen en/of willen ervaren of tennis wellicht een sport voor ze is. De jeugdcommissie doet een oproep aan iedereen om de basisschooljeugd attent te maken op Maak Kennis met Tennis.

Aanmelden hoeft niet.
Ouders/verzorgers mogen helaas niet het tennispark aan de Mr. Mulderstraat 38 op om te kijken, de geldende corona-maatregelen zijn van toepassing.  De organisatie hoopt veel kinderen te mogen verwelkomen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]