Tennis Vereniging Denekamp

Maak Kennis Met Tennis en jeugddag TVD gaan niet door!

Home » Laatste nieuws » Maak Kennis Met Tennis en jeugddag TVD gaan niet door!

Maak Kennis Met Tennis en jeugddag TVD gaan niet door!

19 maart 2021

Afgelopen periode hebben we via de basisscholen een flyer “Maak Kennis Met Tennis” van onze tennisvereniging laten verspreiden.

Deze wordt door onze vereniging voor alle basisschoolleerlingen van De Zevenster, Dr. M.L. Kingschool, De Veldkamp, De Alexander, De Willibrord Nrd. Deurningen, ’t Kämpke Lattrop, ’n Esch Tilligte en De Mariaschool Beuningen georganiseerd.

Tot onze grote spijt gaat “Maak kennis met Tennis” dat morgen (20 maart) gepland staat, niet door.

De reden hiervan is een corona-uitbraak in een groep van een basisschool in Denekamp.
25 kinderen moeten zondag getest worden en een aantal van hen is reeds positief getest. Omdat het best zo zou kunnen zijn dat er broertjes, zusjes, vriendjes etc komen tennissen die in contact zijn geweest met positieve kinderen, is het besmettingsgevaar (te) groot. Dat moeten we als tennisvereniging niet willen…

Tot onze grote spijt kunnen we daarom ook de Jeugd Tennisdag die morgen (20 maart) voor onze eigen jeugdleden gepland staat niet door laten gaan om dezelfde reden.

Het is heel dubbel, want we gunnen jullie enorm een hele fijne tennisdag waarin iedereen elkaar weer eens zou zien, maar we voelen ons tegelijkertijd wel heel verantwoordelijk voor het welzijn van onze leden en hun families.

Laten we duidelijk zijn, dit is puur uitstel en zeker geen afstel. Er komt een nieuwe datum in de mail en we gaan er dan een dubbelleuke dag van maken!

Tot snel!

Sportieve groet van de jeugdcommissie, blijf gezond!