Tennis Vereniging Denekamp

Koningsspelen op tennispark

Home » Laatste nieuws » Koningsspelen op tennispark

Koningsspelen op tennispark

12 april 2019

Het was vandaag een drukte van belang op het het tennispark. Leerlingen van de basisschool de Zevenster namen deel aan de landelijke Koningsspelen.
Aan de Koningsspelen doen jaarlijks meer dan 1,2 miljoen kinderen afkomstig van ruim 6.000 scholen mee. Ongeveer 300 daarvan waren tijdens de lunch te vinden op het tennisperk aan de Mr. Mulderstraat. 150 kinderen hiervan, de groepen 3-4-5-6, hadden daar tevens een PIT les. Plezier In Tennis. Op 15 veldjes werd in 6 keer een half uur de eerste beginselen van het tennis bijgebracht. De vele kinderen genoten zichtbaar en namen enthousiast deel aan de diverse oefening onder leiding van Willy Blokhuis en 5 assistenten. Binnen was Jos van Herpt met zijn ‘hulptroepen’ druk bezig om te zorgen dat alle kinderen én vrijwiligers tijdig voorzien werden van een natje en een droogje.
Al met al een hele organisatie die samen met de ouderraad tot een goed einde werd gebracht.
Kortom het was het een hele geslaagde dag! Koud, maar iedereen vond het prachtig😊 Er was veel dank en waardering voor de vele vrijwilligers die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.🎉🥳