Tennis Vereniging Denekamp

KAMPIOENEN GEFILMD

Home » Laatste foto’s » KAMPIOENEN GEFILMD

KAMPIOENEN GEFILMD

20 november 2019

Zondag 17 november jl. om 08.30 uur in de ochtend was ‘t dan zover.

Normaal gesproken ga ik ’s zondags, toch de dag des heeren…:) Een heerlijk potje squashen met een stelletje andere 50-plussers…of tenniskidswedstrijden begeleiden, ook leuk om te doen want zoveel verschillende emoties maken je zelf vaak weer kind. En zoals men vaak zo mooi zegt…: ”verlies nooit het kind in jezelf”

Nu was ’t de beurt aan TVD, een erg leuk jeugdmixedteam en aan Jeroen Keizer die filmen bij sportlocaties als één van zijn neventaken heeft. Hij verzorgt met zijn bedrijf bij diverse evenementen waaronder sportverkiezingen het filmen, editen, etc.

De weg ernaartoe:  

Zondag -1e klasse- jeugdteam afdeling 6, gemengd 11 t/m 17

Iris, Pien, Anna, Jochem, Bram en Jolie vinden het leuk om na hun gezamenlijke strijd in het voorjaar ook in het najaar door te gaan; twee boys komt tav het aantal ‘wichter’ wellicht wat armoedig over…dus vanuit het naburige Ootmuske waar onderstaande ook de trainingen verzorgt is de link met Nils Brouwer snel gelegd. Afijn, het team is compleet. Schema’s worden gemaakt en appgroepen worden aangemaakt. Communicatie wordt steeds makkelijker en niemand valt er van de trap…

 6 weken lang wordt er gezamenlijk gestreden en nadat eerst ’t Weusthag in eigen huis wordt verslagen met 2-3, krijgt Luctor er in ’t dorp van langs met 5-0, hierna wordt ’t weusthag opnieuw opgerold met 4-1 en zijn onze toppers daarna met 3-2 Luctor in Almelo de baas. De laatste twee wedstrijden zijn thuis en uit tegen het Borculose Wildbaan. Ja, zelfs in de Achterhoek zijn ze niet veilig voor ons. Na een 4-1 winst tegen laatstgenoemde thuis en waar het kampioenschap al gevierd wordt; wordt er in het land van Höken en Normaal dezelfde uitslag geboekt.

Vanwege dit toch wel uitzonderlijke resultaat worden ook de organisatoren van het Dinkellandse Sportgala wakker geschud en krijgen de ouders van Jochem een belletje…

Er dient een formulier ingevuld te worden en of de trainert acte de presence wil geven?

Nou, dat doen we graag natuurlijk en zo is een geslaagde zondagochtend waarbij het gehele team aanwezig was, een feit. Zelfs de bij de plaatselijke supermarkt werkende Bram kon een uurtje respijt krijgen van zijn baas en Nils had er een half uurtje fietsen voor over.

Vrijdag 10 januari is het zover en is het team uitgenodigd bij het Dinkellandse Sportgala en worden de opnames van deze ochtend getoond.

Maar ff duimen met z’n allen.

Sportieve groet,

Niek

(Vader van Jolie)