Tennis Vereniging Denekamp

Jeugdleden strijden om clubkampioenschappen.

Home » Laatste foto’s » Jeugdleden strijden om clubkampioenschappen.

Jeugdleden strijden om clubkampioenschappen.

17 juni 2018

Afgelopen zondag was de finaledag van de Rabobank clubkampioenschappen voor de jeugd. 10 dagen eerder was men begonnen met de 1e poulewedstrijden. Voor het eerst in de clubhistorie waren in de categorie Geel tm. 17 jaar de jongens en meisjes samengevoegd. Dit resulteerde in een finale tussen een Meisje (Iris Scherphof) en een jongen (Bram Visschedijk). De finale werd overtuigend gewonnen door Iris Scherphof die dus de clubkampioen bij de jeugd werd.

In de categorie JD/MD Geel tm. 17 werd de finale gewonnen door Gijs Kluvers & Bram Visschedijk. Een 2e plaats was er voor Freek Groener & Huub Kooiker.
In de categorie JD/MD Geel tm. 14 werd de finale gewonnen door Nout Bartelink & Kars Gelevert. Hier was de 2e plaats voor Linde Goselink en Tijn Hanstede.
In ME Geel tm. 14 werd een finale gespeeld tussen de zussen Goselink. Linde was hier net iets beter dan Merel.
Bij de jongens Geel tm. 14 werd Kars Gelevert clubkampioen. Dit ten koste van Stef Molendijk.

In de categorie JD/MD Groen werd de finale gewonnen door Chris Hadderingh & Mart Huttenhuis. Zij wonnen van Brent Kremer & Max Rademaker.
ME Groen clubkampioen werd Nikki Timmerman. Zij won van Daantje Kokkeler.
De finale bij JE Groen werd gewonnen door Jort Gelevert. Hij won van Mart Huttenhuis.

Bij Oranje tenslotte werd bij de dubbels Nieke Busscher & Carlijn Munsterhuis clubkampioen ten koste van Isa en Sophie Bulter.
Enkel clubkampioen werd hier Sophie Bulter. Zij won in de finale van Jelt Ottink.

In totaal namen 68 tennissers / sters deel aan deze jaarlijkse kampioenschappen.

Een nieuwe organisatie onder leiding van Esther Schmidt organiseerde naast dit toernooi ook een succesvolle ruilbeurs voor tennisattributen. Daarnaast zorgden zij voor een heuse ijscokar tijdens de finale wedstrijden. Dit viel erg in de smaak bij de kinderen.

Tijdens de prijsuitreiking was er ook aandacht voor de jeugdkampioenen van de competitie. Geel jongens tm. 14 team 3 (najaar) en Geel jongens tm. 14 jaar team 1 (voorjaar) werden in het zonnetje gezet door voorzitter van de jeugdcompetitiecommissie Rolf Huttenhuis.

Een dag eerder was er op zaterdag een toernooitje voor de allerjongste kids in de categorie Rood. Zij wonnen allemaal een medaille….

Hieronder enkele foto’s