Tennis Vereniging Denekamp

Jeugd en oliebollen

Home » Laatste nieuws » Jeugd en oliebollen

Jeugd en oliebollen

2 januari 2022

Wat was het op donderdag 30 december gezellig op de tennisbaan. De kinderen in de categorie Rood en Oranje beantwoorden op het tennispark van de Tennis Vereniging Denekamp allerlei vragen en deden opdrachten tijdens het zogenaamde Zweedse Renspel.

Bij een Zweeds Renspel hangen er allemaal vragen rondom een centrale plek. Kinderen gaan op zoek naar deze vragen en vullen ze op hun eigen antwoordblad het antwoord is. Bij de vragen staan dan ook altijd nummers, zodat op het antwoordblad bij het juiste nummer het juiste antwoord kan worden gegeven. Uiteraard zijn hier heel veel variaties op. De kinderen speelden het spel in kleine groepjes waarbij ze dus moesten samenspelen. De vragen hingen kris kras door elkaar op het hele tennispark. Daarna hebben ze lekker genoten van de oliebollen en warme chocolade met slagroom.

Hierna hebben de kinderen in de categorie Groen en de junioren onderling wedstrijdjes tegen elkaar gespeeld. En ook zij vonden de oliebollen en warme chocolademelk met slagroom heerlijk!!!

De organisatie was in de vertrouwde handen van o.a. Anouk Bulter, Mirthe Molendijk en Femke Rikkink van de jeugdcommissie. De commissie wenst iedereen een sportief en gezond 2022!!!.

Op de foto’s van Anouk Bulter een impressie.