Tennis Vereniging Denekamp

Indelingen Najaarscompetitie bekend!

Home » Laatste nieuws » Indelingen Najaarscompetitie bekend!

Indelingen Najaarscompetitie bekend!

18 augustus 2019

Indeling Kia Tenniskids Najaarscompetitie
Over een aantal weken gaat ruim 4000 competitieteams de baan op voor de Kia Tenniskids competitie. De indeling van de Rode, Oranje en Groene competitie vind je op MijnKNLTB. In het stappenplan Rode en Oranje competitie staat uitgelegd hoe je de indeling van TVD kunt vinden. Om het direct te vinden klik je HIER.
Ook voor de Groene competitie is er een stappenplan. Zodat ook zij gemakkelijk de indeling kunnen vinden. Om het direct te vinden klik je HIER.De start van de Rode en Oranje competitie is op zondag 8 september. De eerste speeldag van de Groene competitie is op zondag 15 september.

Senioren

Natuurlijk willen we alle competitiespelers van KNLTB Landelijk informeren over de indeling. Het is immers voor hen één van de hoogtepunten van het tennisseizoen! Vanaf vandaag kan iedereen de indeling bekijken op MijnKNLTB of in de ClubApp. Klik hier voor een eenvoudig stappenplan met een uitleg hoe je de indeling kunnen vinden.

Wijzigingen in het wedstrijdprogramma

Door toevoegingen of terugtrekkingen van teams is het mogelijk dat er de komende weken nog wijzigingen worden doorgevoerd in het wedstrijdprogramma.Alle wijzigingen vanaf 1 september worden per mail aan de VCL doorgegeven. Wijzigingen die voor deze datum plaatsvinden worden niet per e-mail gecommuniceerd. Controleer daarom tijdig in MijnKNLTB (via uitnodigen) of er nog wedstrijdschema’s van jouw teams zijn veranderd.

De kalender van de KNLTB

Teams moeten er rekening mee houden dat hun ploegen verplicht zijn de niet of slechts gedeeltelijk gespeelde wedstrijden in te halen op de eerstvolgende inhaaldag of eerder in onderling overleg. Inhalen op een later tijdstip is niet toegestaan (art. 26 CR). Genoemde inhaaldagen zijn dus niet facultatief, maar verplicht te gebruiken. Willen de teams die hun wedstrijd moeten verplaatsen in week 37 ivm. de Klungel dit doen naar week 44?

Wedstrijdformulieren

In de toekomst worden zowel het formulier voor de ploeguitwisseling als het formulier voor het invoeren van uitslagen gedigitaliseerd. Vooruitlopend hierop is tijdens de Voorjaarscompetitie 2019 het wedstrijdformulier vereenvoudigd: het is een versimpeld formulier zonder doordrukvellen. Ook in de Najaarscompetitie zal dit formulier worden gebruikt. Hieronder vind je de belangrijkste aandachtspunten voor aanvoerders:

  • De aanvoerder is verplicht om in het enkel- en dubbelspel de spelers in volgorde van afnemende speelsterkte op te stellen. Aangezien we dit jaar overstappen naar de meerjaren KNLTB ledenpas dient de aanvoerder de speelsterktes van zijn eigen team voortaan op te zoeken in het spelersprofiel op MijnKNLTB. Klik hier voor de belangrijkste wijziging van de meerjaren ledenpas voor deelname aan competitie.
  • De aanvoerder van het ontvangende team is verplicht om direct na afloop van de wedstrijd de uitslagen in te voeren op MijnKNLTB.
  • De aanvoerder van het bezoekende team is verplicht om, voor het verlaten van het park, de digitaal ingevoerde uitslagen op juistheid te controleren.