Tennis Vereniging Denekamp

Het is zover!

Home » Laatste nieuws » Het is zover!

Het is zover!

30 april 2020

We hebben toestemming van de gemeente om de jeugd tm. 18 jaar weer te laten tennissen op ons tennispark.Echter dit is wel gebonden aan diverse voorwaarden .Zo dient er toezicht te zijn en is het park niet altijd geopend.
De openingstijden zijn vooralsnog als volgt:

* Namen kunnen aangepast worden

Daarnaast is er nog informatie voor:- de ouders/verzorgers- sporters- Trainers/begeleiders en vrijwilligers. Zie hiervoor de bijlagen. 
– Informatie voor ouders/verzorgers;
– Informatie voor sporters;
– Informatie voor trainers/begeleiders en vrijwilligers.
Om het park open te houden is het noodzakelijk dat aanwijzingen in deze bijlagen opgevolgd worden.
Bij het niet houden aan de aanwijzingen kan het park weer gesloten worden en de vereniging worden beboet. Een eventuele boete zal zoveel mogelijk op de veroorzaker worden verhaald.

Lessen

Miv. vrijdag 1 mei starten de lessen weer. De (ouders van de) kinderen hebben hier via de mail informatie over ontvangen. De verwachting op dit moment is dat tot aan de herfstvakantie nog maximaal 15 lessen gegeven kunnen worden. Dit in overleg met de betreffende tennisschool. Indien meer kinderen les willen volgen kunnen deze aangemeld worden via [email protected] Er zal dan gekeken worden of er nog plek is c.q. gemaakt kan worden.

Dit is een 1e stap om weer te kunnen tennissen.We verwachten dat iedereen zich aan de regels houdt zodat de kansen om te tennissen vergroot worden.

We wensen de kinderen veelplezier en …… blijf gezond!