Tennis Vereniging Denekamp

Geslaagd herfsttoernooi voor de jeugd

Home » Laatste nieuws » Geslaagd herfsttoernooi voor de jeugd

Geslaagd herfsttoernooi voor de jeugd

25 oktober 2018

Afgelopen donderdag werd door de vereniging een toernooi georganiseerd voor de jeugd van TVD. Naast de eigen jeugd was er ook deelname van de jeugd van TZB uit Oldenzaal en TCO uit Ootmarsum.

47 enthousiaste kinderen waren aanwezig. Na bekendmaking van de pouleindeling  begonnen allen gezamenlijk aan een warming up onder leiding van de jeugd trainsters Wendy Bartelink en Carolien Brüggeman. Daarna was het tijd voor tennis. De diverse koppels werden in hun niveau door middel van het trekken van een speelkaart aan elkaar gekoppeld. Zo speelden de rode boeren samen tegen de zwarte boeren etc.

Naast tennis was er ook tijd ingeruimd voor een potje voetbal en/of hockey zodat de kinderen bijna 2,5 uur achter elkaar in beweging waren. Tussendoor was tijd voor ranja en fruit.

Na afloop was er een broodje knakworst en natuurlijk de prijsuitreiking door Wendy. Er was een uitgebreide prijzentafel waardoor alle kinderen tevreden met een prijsje naar huis gingen.

De werkgroep vakantietoernooien van TVD kan terug zien op een zeer geslaagd toernooi. Het eerstvolgende toernooi zal naar verwachting in kerstvakantie plaatsvinden.

Een foto impressie vind je HIER.