Tennis Vereniging Denekamp

Corona update: Avondklok vanaf zaterdag 23 januari

Home » Laatste nieuws » Corona update: Avondklok vanaf zaterdag 23 januari

Corona update: Avondklok vanaf zaterdag 23 januari

23 januari 2021

Het kabinet heeft een aanscherping van de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus afgekondigd. Om het aantal contacten tussen mensen te verminderen en besmettingen te voorkomen, moeten we ’s avonds thuisblijven. Vanaf zaterdag 23 januari geldt daarom een avondklok van 21.00 uur tot 4.30 uur.

Buiten sporten is nog steeds toegestaan.
Dit betekent dat tennis mogelijk is, zolang je zorgt dat je om 21.00 uur thuis bent. In het afhangsysteem zijn daarom de banen vanaf 20.45 uur geblokkeerd en kunnen deze dus niet gereserveerd worden.

  • De avondklok geldt voor alle leeftijden;
  • De regels voor de groepsgrootte bij volwassenen (max. 2 personen, dus enkelspel) en jeugd (onbeperkt) blijven ongewijzigd;
  • De avondklok gaat zaterdag 23 januari in en geldt voorlopig t/m 9 februari;
  • De maatregelen van de huidige lockdown blijven van kracht.

Check HIER het volledige bericht van de Rijksoverheid over de avondklok.

In overleg met de tennisleraren worden de lessen ná 20:45 uur verplaatst naar een ander moment, voornamelijk op zaterdag of zondag. De leerlingen krijgen hier bericht over……

Kijk hier voor het volledige bericht van de overheid over de verdere aanscherping van de maatregelen. De specifieke maatregelen in de sport zijn hier te vinden.

De aanvullende richtlijnen tennis & padel blijven van kracht. Dit document is een aanvulling op het Algemeen Protocol Verantwoord Sporten, wat is samengesteld door NOC*NSF, VSG en alle sportbonden en goedgekeurd door VWS en het RIVM.

Heb je nog specifieke vragen, check dan eerst de meestgestelde vragen. Je kan natuurlijk ook contact opnemen met de verenigingsmanager via [email protected]. We zijn er voor je.