Tennis Vereniging Denekamp

Alles-in-1

Home » Laatste nieuws » Alles-in-1

Alles-in-1

12 januari 2021

Achter de schermen is er bij TVD al een tijdje hard gewerkt om ons voor te bereiden op 1 april. Vanaf dat moment willen we na ruim 48 jaar de lidmaatschap systematiek voor de jeugd gaan veranderen.

Van oudsher is het bij tennis de gewoonte om zelf een keuze te maken tussen verschillende bouwstenen. Met je lidmaatschap kun je gebruik maken van de banen, maar tennislessen worden apart geboekt, voor iedere activiteit zoals competitie en toernooien wordt verwacht de kinderen telkens opnieuw aan te melden of op te geven.

Omdat we van mening zijn dat dit niet meer aansluit bij de huidige sportcultuur en bij de wijze waarop we onze jeugd kunnen binden aan de club willen we vanaf 1 april over op een all-in-1 lidmaatschap.

Op maandag 11 januari was er een online informatiemoment voor de ouders en de jeugdleden. Wat is alles-in-1 precies en wat dit zal betekenen werd uitgebreid toegelicht. Bij dit informatiemoment waren 27 personen digitaal aanwezig. Onderstaand de link naar de presentatie van deze avond.