Tennis Vereniging Denekamp

Aanmelden voorjaarscompetitie

Home » Laatste nieuws » Aanmelden voorjaarscompetitie

Aanmelden voorjaarscompetitie

6 december 2021

Het is weer tijd om je op te geven voor de senioren voorjaarscompetitie 2022! (De jeugd gaat apart via de jeugdcommissie)

Wil jij weer meedoen met je team aan de voorjaarscompetitie? Meld je dan snel aan via deze link
LET OP: aanmelden kan tot 27 december 2021!

Speeldata

Klik hier voor de speeldata van de Voorjaarscompetitie 2022.

Het competitieaanbod van 2022 is bekend en is nog weer verder uitgebreid om zo toch iedereen mee te kunnen laten doen aan de competitie. Wij hebben hier een overzichtelijk schema van gemaakt.  We hebben de onderdelen genummerd (zie dit overzicht) zodat je bij inschrijving alleen maar het nummer van de competitie waar je graag aan wilt meedoen hoeft door te geven.

Link naar het competitieaanbod

Om de opgave bij de KNLTB te kunnen doen en alles in goede banen te leiden verzoeken wij ieder team zich weer aan te melden via het inschrijfformulier. Hierdoor hebben wij een duidelijk en compleet overzicht en kunnen we weer aan de slag om een indeling te maken en hopelijk iedereen te plaatsen voor de voorjaarscompetitie van 2022.

Tip: Wil je kans maken op een plekje op de vrijdagavond? Kijk dan ook eens naar de 8&9 tenniscompetitie of de gemengd categorieën. In principe ben je in deze 2 categorieën zeker van deelname. Ook op de zondag hebben we weer veel aanbod en veel plekken beschikbaar.

 Link naar meer informatie van de KNLTB

De kosten voor deelname aan de voorjaarscompetitie zijn dit jaar €60,- per team. Alleen voor teams op de vrijdag is dat dit jaar €50,- per team.

Er is dit jaar wel een wijziging in de vrijdag competitie. Op vrijdag wordt er OM DE WEEK gespeeld. Dit besluit is vanuit de KNLTB gemaakt om zo veel mogelijk teams mee te laten doen aan de competitie. Dit houdt in dat deze competitie bestaat uit 5 wedstrijden.

** Heb je vragen over de verschillende competitievormen of weet je niet welke competitievorm het beste bij je team past? Neem dan contact op met [email protected] en wij adviseren je graag!

** Heb jij nog geen team maar zou je wel graag competitie willen spelen? Neem dan contact op met [email protected] en wij proberen je in contact te brengen met een ander team of andere mensen die ook graag competitie willen spelen.

Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal weer meedoen aan de voorjaarscompetitie en dat we er weer een groot succes van kunnen maken!

Link naar inschrijfformulier

Met sportieve groet,

Tim Tellman, Sabine Oude Nijeweeme, Leo Blokhuis & Jasmijn Jansen (VCL’s TVD Denekamp)