Tennis Vereniging Denekamp

Aanmelden voorjaarscompetitie van start!

Home » Laatste nieuws » Aanmelden voorjaarscompetitie van start!

Aanmelden voorjaarscompetitie van start!

12 november 2018

 

Het tennisseizoen 2018 nadert op veel parken het einde. Wij zijn intussen al druk bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2019.

JEUGD-LEDEN:
Via de nieuwsbrief hebben we (de ouders/verzorgers van) de jeugdleden op de hoogte gebracht van de aanmelding voor de voorjaarscompetitie en de veranderingen voor jeugdtoernooien in 2019.
Op dit moment speelt maar 1 op de 3 jeugdleden wedstrijden. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer kinderen meer wedstrijden spelen, ze sneller beter worden en tennis leuker vinden. Zo krijgen ze meer binding met de club en daardoor blijven ze langer lid. Dat willen we natuurlijk graag stimuleren en hiervoor voert de KNLTB met ingang van 2019 een aantal veranderingen door die effect hebben op het hele jeugdlandschap.
Bekijk hier de jeugd speelkalender voor 2019.
Alle informatie over de veranderingen vind je op deze pagina.

Elk jeugdlid dient individueel via de link hiernaast vóór 1
december 
aangemeld te worden.
Bedankt voor je medewerking,

De jeugdcommissie

SENIOR-LEDEN:
Ook de senior leden zijn via een nieuwsbrief op de hoogte gebracht en kunnen zich weer opgeven voor de voorjaarscompetitie 2019. Voor meer informatie over de speeldata, competitiesoorten en het regelement wordt verwezen  naar de website van de KNLTB.
Voor meer informatie klik je hier.
Hier klik je voor de speel- en inhaal dagen van de voorjaarscompetitie 2019.

Opgeven kan alleen via het formulier op de website van TV Denekamp, via de link van Facebook of de link in de nieuwsbrief. Iedereen die wil meespelen moet zich via de link onder aan deze pagina opgeven

Ook teams die al enkele jaren deelnemen dienen zich voor 1 december op te geven. Let op: te laat = te laat! Er staan nieuwe teams te popelen om ook aan de voorjaarscompetitie deel te nemen.

Met vriendelijke groeten,
Competitieleiding TV Denekamp

Groetjes,
Aafje, Esther en Evelien
[email protected].