Tennis Vereniging Denekamp

2e en 3e herenteam (35+) TVD kampioen

Home » Laatste foto’s » 2e en 3e herenteam (35+) TVD kampioen

2e en 3e herenteam (35+) TVD kampioen

4 november 2019

Aan het einde van de najaarscompetitie zijn nog 2 (heren)teams van de Tennis Vereniging Denekamp kampioen geworden.
In de 1e klasse (vrijdagavond) speelden de heren van het 2e team hun laatste competitiewedstrijd in Oldenzaal tegen de nr. 2 van de ranglijst Ready 1. De 1e dubbel werd nog verloren maar daarna werden dubbel 2 en 3 gewonnen waardoor het team ongeslagen kampioen was.

In 7 wedstrijden heeft het team 43 van de 62 gespeelde sets gewonnen. Heren 2 bestaat uit de volgende spelers: Robert Derkman, Martijn Horstman, Henk Dingeldein, Arjan Oolderink, Frans van Asperen, Ronald Steenbeeke, Koen Hoefnagels en Rob Segerink.

3e herenteam ook kampioen

Het 3e herenteam was al een week eerder kampioen van de 3e klasse. Door de laatste wedstrijd gelijk te spelen tegen Groot Driene werden deze heren ook ongeslagen kampioen.

De spelers hebben in 7 wedstrijden 46 van de 60 gespeelde sets gewonnen. Opmerkelijk was de prestatie van Rob Velthuis, hij verloor maar 1 van de 13 door hem gespeelde dubbels.

Het team bestaat verder uit Jeroen Rademaker, Mischa Grunder, Joost Munsterhuis, Hugo van Hannen, Rick Nijmeijer, Frank Tellman en Marco Nijmeijer. (zie foto)