Tennis Vereniging Denekamp

Knallend het jaar uit bij TVD.

Home » Laatste nieuws » Knallend het jaar uit bij TVD.

Knallend het jaar uit bij TVD.

27 december 2018

Na twee gezellige kerstdagen met vast heel véél lekkers was het donderdag 27 december de hoogste tijd om weer lekker actief aan de slag te gaan. Maar liefst 32 jeugdleden van TVD stonden die ochtend om 9:15 uur paraat om lekker te gaan tennissen.

De kinderen zijn gestart met het spel ‘King of the court’. Na elke wedstrijd schoven de kinderen die hadden gewonnen een plekje door naar links en de kinderen die hadden verloren een plekje naar rechts. Dat zorgde ervoor dat ze steeds tegenover een andere tegenstander kwamen te staan met ongeveer dezelfde speelsterkte.
Zo werd iedereen uitgedaagd om te laten zien wat hij / zij in zijn mars heeft en zo had ook iedereen kans op succes. Vervolgens hebben de kinderen uit de verschillende categorieën (rood, oranje, groen en geel) in verschillende poules een toernooi gespeeld.

Tussendoor konden de kinderen lekker genieten van warme chocolademelk met nieuwjaarsrolletjes,  en aan het eind van de ochtend werd er afgesloten met overheerlijke marshmallows bij de vuurkorf en met een lekker broodje knakworst.

Het was een zeer geslaagde ochtend! Tennis is gewoon ontzettend leuk om te doen. We hopen bij het volgende toernooi dan ook weer heel veel kinderen te mogen begroeten! Voor jullie allemaal alvast de beste wensen en tot ziens bij TVD in 2019!   

Werkgroep vakantietoernooien, Jeugdcommissie TVD