Tennis Vereniging Denekamp

Femke Rikkink & René Snijders Clubkampioenen.

Home » Laatste nieuws » Femke Rikkink & René Snijders Clubkampioenen.

Femke Rikkink & René Snijders Clubkampioenen.

30 juni 2019

Van 19 tm. 30 juni vonden op het tennispark van TVD de clubkampioenschappen plaats voor de senioren van de vereniging. In diverse categorieën werd gestreden om het clubkampioenschap. Afgelopen zondag werden de finales gespeeld en vond aansluitend de prijsuitreiking plaats.

In 20 verschillende onderdelen werden in totaal ruim 200 wedstrijden gespeeld. Het aantal deelnemende leden was met 186 iets minder dan vorig jaar.

In de heren categorie 3/4 was René Snijders in de finale duidelijk beter dan Dennis Bos getuige de 6-1 en 6-1 uitslag. Tijdens de prijsuitreiking gaf René wel aan dat hij verwachtte dat dit wel eens de laatste keer kon zijn dat hij de beker ‘met de grote oren’ had gewonnen. Dit gezien het feit dat de vereniging kan beschikken over een stel jongere spelers met veel potentie. Dennis Bos was wel succes vol in het herendubbel. In deze finale eerder op de dag versloeg hij samen met Frank Tijkorte Giel Koekoek en Tim Tellman met 6-4 en 6-1.

Bij de dames was Femke Rikkink de sterkste. Zij versloeg in de finale de pas 15-jarige Iris Scherphof met 6-3 en 6-4. Ook hier staan de jongere speelsters klaar om het over te nemen van de oudere garde.

In het damesdubbel werden Jasmijn Jansen en Sabine Oude Nijeweeme clubkampioen. Zij versloegen in hun finale Judith Olde Meule en Rian Pikkemaat-Arendsen met 6-2 en 6-3.

Voor de standen en een foto impressie klik op de buttons hieronder.